Please leave suggestions, tips or other comments following your stay in one of our condos at Boca Ciega Resort. Please scroll down in order to write a review!

Certificate of Excellence 2014

FlipKey

 

HomeAway Property
Read or Write Reviews

 

Swedish reviews

27 Responses to “Reviews”

  1. #404: Marion & Fiona fromScotland


    We had a fantastic stay in 404 at Boca Ciega Resort. The condo was spotless and had everything that you needed. We loved sitting on the balcony watching the Dolphins and stingrays and we’re even fortunate enough to see a Manatee one morning. The pool and spa were spotless and we had it to ourselves most afternoons. Daniel was great to deal with from start to finish, this was our first time at this resort but we will definitely be back.

  2. #404: Betty from MI/US


    Thank you Daniel we enjoyed our stay. It was very comfortable, we did see several dolphins from our balcony. we will return when time allows.

  3. #404 & 410 Family Eklöf from Sweden


    We spent two weeks in apartment 410, and two of the family’s young people lived in apartment 404. In summary, we had a wonderful stay. Florida offers everything you could wish for swimming, fishing and good atmosphere. The apartments are very fresh with a view from the balcony that is not easy to beat. We have daily seen dolphins jumping off. To stand and cook in the fine cuisine with views far out over the water was lovely. The equipment is good, comfortable beds, good with washing porpoises and dishwasher. Big plus there are fishing equipment, bikes and kayaks. We also loved the temperate pools, it became very bad. Great shopping and restaurants in the immediate area, and it was only 5 minutes by car to the nearest fabulous beach. The traffic from the bridge outside could be heard from the balcony of apt 404, but apt 410 was thinking not in the same way. We strongly recommend to rent apartment of the family Agnhammar at Boca Ciega Resort. They are also very friendly, service-minded and easy to get in touch with if necessary.

  4. #310 Harvey Priddle from Canada


    No surprises. Everything in 310 was exactly as described. Clean and well-maintained. Great mattress. Fantastic view. Would return without hesitation.

  5. #410 Sara Weber from US/KS.


    We stayed in #410 and really enjoyed the great accommodations. It was quiet and beautiful with easy access to area restaurants, stores and the beaches. We enjoyed the pool, hot tub and beautiful scenery from our balcony. I would recommend this resort to anyone looking for a relaxing vacation spot. And the complimentary bottle of wine was a great touch too! Thank you!


  6. We stayed in condo 410 at Boca Ciega Resort & Marina in St. Petersburg from 8 Dec 2015 to 7 Jan 2016. The area felt safe and was located on a busy road, but this was not a problem to us. We had a separate bedroom with a king size bed, bathroom with a low bath and shower. The low bath was easy to climb out of if you struggle with any problems. The kitchen area was well equipped with dishwasher, cooker, washer and dryer which were all easy to use. Our condo had a nice big balcony with great views overlooking the bay where we enjoyed, on a daily basis, dolphins, occasionally manatees, birds, various types of boats passing by and beautiful sunsets. We were originally considering a beach view location, but glad we didn’t as the view over the bay was much more interesting and something happening all the time. The higher chairs were comfortable and brilliant for watching the world pass by from the balcony. We made use of the beach chairs, umbrella and cold bags/box a few times which was handy. If you fancy fishing off the condo pier there is fishing equipment in the kitchen cupboard. The use of shared bikes and kayaks were a nice touch and never had a problem having to share. We used the heated pool and jacuzzi most days and there were plenty of sunbeds and chairs for everybody. The condo is well located for enjoying the parks and beaches a short drive away. There are many well-known restaurants, shops and supermarkets nearby and if you fancy a drink without the worry of driving, the closest is about a 15 minute walk. Upon arrival there was a nice bottle of Rose wine, thank you. Once we got past the minor problem of locking ourselves out of the bathroom on our first day we had a great holiday. Daniel and Frederic were very prompt and concerned with trying to sort the problem for us, but luckily our son’s Swedish girlfriend was great at picking locks. We would highly recommend to other people and we thank Daniel and Frederic for sharing with us.

  7. #310, Dennis, Netherlands


    Having stayed in a hotel on earlier trips, this time we thought a condo was the better options. While googling we came across Boca Ciega, more specific condos 404, 410 and 310 which are owned by the Agnhammar-family from Sweden. Booking was as easy as can be. Daniel called me back within half an hour and suggested unit 310. A good choice. The condo has everyting you could wish for. Separate bedroom, 1 bath, great kitchen, washer, dryer, big balcony, bikes, canoes en beachtools. The condo is in a good condition, clean and with airco. Lots of parkingspace, a pool and a jacuzzi are on-site. Everything perfect. Upon arrival there was a nice complimentary surprise (Tack!). The first day we had a minor electricity-issue, but this was taken care of promptly. Supermarkets, restaurants as well as the beach are nearby. Without a doubt, we will be back here in the future. Thanks Daniel and family!

  8. #310&404, George Crawford Cullen, Scottland


    Stayed here in June/July with my wife and wee girl. Fab place to stay, good base for travelling around, fantastic views and home from home.. Would definitely recommend to anyone and would go back in a minute! Loved it! Stayed in condo 310 & 404.. Fantastic hol. Thank you..

  9. #310 Judi, Franklin, TN USA


    Unit 310 was everything that we expected and more. Great accommodations, terrific hosts who provided us with all the information we needed to enjoy our stay in Tampa. If you are in the area, this is the place to stay.

    Answer: Thanks a lot for choosing our retreat as your holiday choice! Im glad you liked it, and welcome you back some other time! /Daniel

  10. #404 - Lucie du Québec


    Perfect stay!
    We stayed at the condo # 404 Boca Ciega Resortau of March 2015. We loved our stay. The apartment was very clean and modern furnishings. We used daily outdoor amenities (pool and whirlpool). The pool is heated and whirlpool is perfect. The building is well located for enjoying the area and beaches. Many restaurants, shops and supermarkets nearby. From the balcony we saw dolphins almost every day. In summary, a very pleasant stay, we are only disappointed not to be able to use the facilities for next year, because you have to take more than a year in advance to book the period from January to March.
    Lucia, 03/30/2015

    Answer: Thanks for a nice review. Im sorry it was already booked when you asked me about renting the unit for next year. Since anyone can book online, there is not much I can do. It is sort of, the early bird gets the worm system. I hope you understand.
    You are most welcome some other time.
    /Daniel

  11. #410 Dave from Canada


    My husband and I have been staying at a lovely one bedroom condo at Boca Ciega Resort & Marina at 8800 Bay Pines Blvd. in St. Petersburg, FL for February & March. It is a great location with nearby restaurants and shopping. Our condo has a nice balcony with a great view overlooking the bay where we enjoy the dolphins, birds and boats passing by. The condo has a king-size bed, one bathroom, a fully equipped kitchen with a dishwasher, a large sofa which is a king-size sleeper, and a washer & dryer. Other things that made it enjoyable was WiFi/internet, 2 T.V.’s, DVD player, Playstation, kayaks, bikes and a public BBQ. The condo is very well maintained and the owners have been very responsive and have supplied a lot of information for their visitors. We have certainly enjoyed our time here and wouldn’t hesitate returning again.
    Owners emails are: Daniel@agnhammar.se & Fredric@agnhammar.se

  12. #310: Judy from Wisconsin


    I stayed here for two fun filled months. It was a fantastic home away from home. The furnishings were very comfortable and was equipped with everything you need. It has a wonderful view of Boca Ciega Bay. From the balcony you can watch the dolphins during the day and in the evening view the spectacular sunsets. Boca Ciega Resort is conveniently located. I didn’t have a car, but the public bus service was terrific. I was able to get wherever I wanted to go including the beaches, shopping centers, movie theaters, restaurants, grocery stores and to the museums in downtown St. Pete on the bus. Lasting friendships were made at the pool area. I will definitely return to BCR. Thank you for sharing your lovely home with me.

  13. #310 James McEnaney from UK


    Just back from a lovely stay at the condo. fabulous location over looking the bay and convenient for local shops bars and restaurants. Daniel is a great guy to deal with and everything was very smooth. If you go take the bikes out on the Pinellas trail it really is an easy cycle and you’ll see some lovely views. This place was so good we have already decided to book for next year.

  14. #410 Sandra from Austria


    My friend and I stayed here for 2 weeks in Sept.2014. What can I say? What an amazing property! The photos do not due justice. From the moment we walked in, to the moment we left, we had a wonderful time. The condo looks so good and clean. It was very private and is absolutely spotless. Eating breakfast on the lovely balcony while watching the sunrise and the playing dolphins every morning was extremely peaceful.
    The bed was one of the most comfortable we’ve ever slept in.
    The unit was equipped with everything you could ask for.
    Everything else you could possible need, is just a few minutes away. Being at a condominium makes your stay less touristy which is great. There was always a great and safe place for the car.
    This condo gave us a feel of peace and tranquility. One of the best places we’ve stayed in and we would go back in a heartbeat.
    We’ll be returning asap – a truly brilliant find! Thanks a lot!!

    Answer: Thanks for a nice review! You are welcome back anytime. Make sure to book the unit well in advance! /Daniel

  15. #310 Larry Hoffman from Omaha NB


    Excellent stay in unit#310, in April, 2014. I really rented the unit because of the view from the patio and the beautiful pictures of of the interior of the condo. It is exactually as pictured and could not have been nicer, fully supplied with everything. The condo is close to the beaches and in a very safe location, and with a variety of things to do, all nearby. I would recommend this unit ,for a fun getaway.

  16. #410 Carolyn Butler from New Foundland Canada


    We give your condo an excellent review. We stayed in 410 and everything was just perfect. The accommodations were just right for a couple, and with a large pull out bed there’s room for kids or occasional company. It has a wonderfully comfortable king size bed, with great linens, a great deck and deck furniture to enjoy it, a fabulous view, fishing rods if that’s your thing, free wi fi, wonderful pool and hot tub, BBQ’s, and also bikes and Kayaks for your use. It is only a 10 minute walk to several popular restaurants as well, if you like a glass of wine in the evening and don’t want to drive. There’s a park only 5 minutes away and a walk of One hour takes you from the condo, through the park and back again. If you run it would be perfect too. The owners are extremely helpful and easy to reach if there are any issues, although we did not have any! We have stayed in many condos in Florida and elsewhere, and this is one of our favorites for all of the reasons stated above. Thanks much, Daniel.
    Carolyn and Gary Butler, Canada

    Answer: Thanks a lot for staying with us! I´m pleased to hear that you liked our jewel in paradise. Welcome back some other time.

  17. #310 Leo & Maria Vadala from MD USA


    Everything was exactly as promised. We enjoyed our stay very much. We had some minor problems with the washing machine and the dishwasher and both were promptly taken care of. Only one minor complaint – we are Italians, born and raised in Italy, and we love pasta. While we stayed at # 310, my sister-in-law and her companion stayed at Boca Ciega in another unit. On several occasions we dined together BUT WE DIDN’T HAVE A POT BIG ENOUGH TO COOK PASTA FOR THE 4 OF US. Can you provide a larger pasta pot, please? BY the way, I understand you own another condo at Boca Ciega. My sister in law stayed at # 220 and wasn’t entirely pleased with her accommodations. Which other unit do you own there, and is it as well equipped as # 310? If we don’t go to Italy next year, we will certainly want to visit Florida again and Boca Ciega is at the top of the list. Thanks for everything. Leo and Maria Vadala

    Answer: Thanks for staying with us! We are so happy that you liked the unit & that Boca is on the top of your list! Also, thanks for your input about the pot and having the curtisy to let the repair man in while you weren’t at home. (Btw, I believed we fixed the problem within 24 hours.) We will get a bigger pot in April when we get there ourselves. We do own unit #410 & #404 as well. You are most welcome back next year, be sure to book early since we have lots of inquiries on 2015 already.

  18. #310: Keith and Kyla from MO, USA


    Feeling rejuvenated and relaxed!!!! We went to Florida for our vacation last week and stayed in unit #310. What Daniel and Fredric described on their website and by email was exactly what we experienced. The condo was very clean and in pristine condition. The view from the balcony was breathtaking. It was a joy to see the dolphins swim close to the resort in the morning and throughout the day. The condo featured a lovely kitchen with a living room area. Needless to say, we spend most of our evenings in the condo and fixed our own meals. The condo was located in a great area and was not to far from shops, beaches and eating places. The neighbors were very friendly. The pool and spa was perfect and very well maintained. This was our first time in Florida. We will definitely stay at this resort again for our next vacation next year. Thank you for the great business Daniel and Fredric!

    Answer: Thanks for a nice review & letting us rent you the condo. You are most welcome back another time!

  19. #310: John and Alison Bonner from PA, USA


    We stayed for a week in Unit 310 and it was perfect! Everything was exactly as described! The owners thought of everything! While there are several great places to eat out nearby, we found we enjoyed the condo so much that we stayed in more nights than we went out! The balcony is quite large and nicely decorated. We particularly liked sitting at the tall stools of the pub/bar table because you were then looking over the railing at the beautiful Bay and wildlife. We saw dolphins every day throughout the day along with very busy bird activity! However, if you don’t want to always sit outside, no worries. There is a perfect view of the Bay and the pool right from your kitchen/living room space! The pool is lovely and right on the water so even there, you can watch for dolphins. One day we drove the few short minutes to Madeira Beach and walked around town and on the beach. We had the extra bonus of meeting Frederic and his lovely family as they were there on holiday. When we first made inquiry, we dealt with Daniel who could not have been more helpful even though he, himself, was on holiday at the time. Then when we met Frederic and Lisa and their children, it was confirmed that this family cares very much about the quality of their condos and your stay. The king bed was very comfortable and all the linens and towels were of high quality. If/When we have need to travel to this particular area of Florida again, we will definitely stay here again! Thank you for a wonderful stay!

    Answer: Thank you for all the nice words! You are most welcome next time you are in the area!
    /Daniel

  20. #310: Bruce, Susan & family from Scotland


    We stayed in apt 310 during a week long visit to St Petes from Scotland. It is as described – newly and beautifully decorated and has everything you need for your stay, which we really appreciated. It is very clean and comfortable with a lovely outlook. It made my teenage sons holiday when he saw the PS3!!!! The pool/ spa area is very clean and relaxing, and has superb views over the waterway….and we did see the dolphins! Daniel, it was a pleasure to meet you during our stay, and thank you for the excellent service you provided during the booking process and for checking with us that everything was ok during our visit. The complex sits on a busy road but once you are in the grounds this is not evident. The location was perfect for our particular needs: close to St Petersburg ( as we were there for the Indy Car Race) and the beach and close to a good choice of eating places. We thoroughly enjoyed our visit to Johns Pass, a short drive away. I am so glad we chose your condo…we were certainly not disappointed. I would highly recommend this apartment and stay there again if ever in the area. Thank you Daniel and Family for allowing us to use your apartment – it made our first family holiday to Florida one to remember! Best wishes and good luck for the future.

    Answer: Thanks a lot for the warming words and review! Welcome back some other time.

  21. #410: Debbie & Guy Forsyth from Edmonton AB, Canada


    We thoroughly enjoyed our stay in your condo. It was wonderful to be able to sit out on the balcony, eat our breakfast, and watch the activity in the bay. We saw dolphins just like your ad says.
    The unit was clean, the bed comfortable, the air conditioning worked really well and we found the kitchen well equipped for the cooking we did.
    One thing we really appreciated was the fact that you have dish detergent, coffee, sugar etc and rely on your guests to replace what they use. We arrived after midnight to find four cold beers in the fridge..didn’t take us long to enjoy the night air on the balcony and sip on a frosty beer..what a treat after an all day journey! We left replacements! We had rented a house outside of Orlando in the fall and there was a regulation that all food had to be removed..it was such a waste.
    We would definitely rent from you again and recommend this condo to family and friends.
    You were very prompt and efficient with us when we contacted you initially about renting your condo. Thank you so much.

    Answer: Thank you so much for your review! We rely on our guests and it has always worked out fine. We figure that the guests has to rely on us, so it must be the other way around as well.
    Welcome back next year!

  22. #310: Bernadine Oliver, N.Y.


    Your condo was very clean, comfortable and quiet. Perfect for 2 people. The location was great with being close to the beaches, restaurants and shopping. The pool area with the hot tub was perfect and the view of Boca Ciega bay was beautiful. We were out most of the time during our visit and didn’t watch to much TV on the 2 you have that were great.
    We would definatly stay again in the future.
    Thank you so much, Bernadine and Jerry

    Answer: Thanks a lot and welcome back soon!

  23. #404: Lori and Michael La Crosse, WI


    Great Vacation!
    We love staying at Boca Ceiga Resort for many reasons. This was our 1st time renting #404. Everything was perfect! From the inital contact about renting from them to receiving Emails about the Condo and info we would need when we arrived. The Condo was very comfortable and made you feel right at home with all the little extra touches. We will definitly stay there again on our next visit. The location is excellent for our golf vacations and the choices of resteraunts from “Harold Seltzer’s” to casual “Cody’s” was perfect. Looking forward to next time!

    Answer: Thanks for a nice review! We hope to see you soon!

  24. #310: Andrea & Larry


    We just got back from our week stay at your beautiful Condo yesterday! We stayed in #310 and loved every minute of it! The community is very quiet, which we loved! This is a very low key resort, out of the way of all of the hussle and bussle of John’s Pass, Indian Rocks…etc but close enough that it doesn’t take long to get there. We had no problem what so ever with the traffic of the bridge (downtown traffic would have been much worse). We saw a couple dolphins from the patio our first day there. We had no problems finding chairs at the pool, and the temp of both the pool and the hot tub were perfect! My personal opinion is the view was much nicer than the beach, there was a lot more to see from our patio, than the view at the beach (Dolphins, fisherman, Pelicans, boats). You have all of the amenities right at the condo that anyone could ask for! We did go down to the fishing pier to see what we could catch and it was nice to have a pole right there. We did buy a couple freezer mugs to take tea down to the pool while tanning, and left those there for others to enjoy. One more thing I would like to mention, if anyone is up for the best burger I’ve ever eaten, I would recommend going down to Wally’s at Johns Pass. It’s a little hole in the wall but we frequented there a couple times, their onion rings are homemade and out of this world!
    We will definitely send others your way! Thanks again for a great week of rejuvenation!

    Answer: Thanks a lot for this nice rewiev! It is like Music in our ears.

  25. #310: Roberto e Patrizia says


    Soggiorno perfetto, il posto è incantevole e l’appartamento molto bello e confortevole, dotato di tutti i comfort necessari. Grande disponibilità dei proprietari. Alla prossima : )

    Translated:
    Perfect stay, the place is lovely and the apartment very nice and comfortable. The unit is well equipped with all necessary amenities. High availability of the owners. Until next time:)

    Answer: We are glad you liked the place and our service. Welcome back some other time.

  26. #404: Mr Lee Johnson with family from San Anonio, TX


    All checked in – Perfect place!

    Reply: Enjoy your stay!

  27. #404: Martina with family from Germany


    Hello there!
    We had a nice Stay in St. Pete! The apartment was nice, modern and clean, everything we desired!
    We saw Dolphins from the Balcony twice! The apartment location is great, shops and beaches are close – terrific!
    The Pool and Jacuzzi were lovely and the neighbors we’ve met were all very friendly.
    The Beds were great to sleep in. The only Minus is that BCR is close to Bay Pines Blvd with its traffic, but it’s not really a problem.
    Anyway, we would definitely recommend this place to our Friends!
    Thanks a lot!

    Answer: Thanks, we are glad you liked it.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>